Trion Blev en Duo!

I onsdags Klockan 15.20 aussie tid lamnade offe oss, han hoppa in i en shuttle bus, och sedan var han bara borta!

2 dygn senare aussie tid dok han upp igen fast da hemma i sverige.

trakigt for mig och fred kanns tomt, blir val sa nar man left sa tett in pa varandra i 3 mander! men men offe aterforenades med sin flickvann och vanner och familj sa gar nog ingen nod pa honom tror jag hehe.

for min och freds del sa , fortsatter varat aventy har uppe i norra Australien narmare bastamt i Cairns. Vintern ar pa vag hit och med den kommer soooool och varme! bott har pa serpent hostel i en vecka nastan nu, och varjje dag har det sa gott som varit klar bla himmel och stekande sol ca 32-34 grader varrmt i allafall.

dumt att klaga sager jag bara.

staden som saden ar befolkat av ca 120 tusen invanare sen plus alla backpackers som borjrar sin resa ner langst east coast har eller som avslutar aventyret av east coast har uppe.

men inte vi vi drar vidare om nagra mander  forhoppnings  vis.

ar namligen sa att bade jag och fred har fallit for denna stad med deess stora och harliga laggoon, bra hostel och grymt ute liv!.

bestamt oss far att stranda har for en tid framover, har borjat leta lite jobb och boende, hitta direkt valdens bast lagenhet som vi kunde fa varsit rum i om vi ville, for 130 dollar, sen aven delat rum vaningen ovanfor for 100 dollar veckan.

men pagrund av att vi mastea vara lite flexibla ifall vi inte inom nagra veckor far jobb har innne i cairns sa kanske vi maste rora oss ut utanfor stadens granser till nagan farm och plocka bananer. av den anledningen blev vi tvungna att tacka nej till drom lyan!. men tror nog inte sista taget har gatt far varan del hhehe.

kort och gott vi alskar denna stad och har bli vi ett tag fram over!

skot om er alla dar hemma i april vadrer!


grattis mamma i efterskott! och grattis siv (freds mamma)  fyller samma dag!


vi hors och vi ses! kramar /Henke


RSS 2.0